Nie chcę już zakładać nowego tematu - niby to moja wina, bo powinienem pilnować terminu wypisów, ale ogólnie to fajnie, że dostaję maile o odwołaniu wykładu z przedmiotu na który się nie zapisałem, a nie dostałem żadnego maila przypominającego o wypisach
Nie chcę już zakładać nowego tematu - niby to moja wina, bo powinienem pilnować terminu wypisów, ale ogólnie to fajnie, że dostaję maile o odwołaniu wykładu z przedmiotu na który się nie zapisałem, a nie dostałem żadnego maila przypominającego o wypisach
Dziękuję za dodatkowy dzień
Kontynuując:
Nie chcę już zakładać nowego tematu
Czy punkty niewykorzystane w głosowaniu teraz, będzie można wykorzystać podczas korekty?
Czy głosując można zmienić głos przed zamknięciem głosowania?
@jasiekmarc
-
Nie. Co więcej punkty stracone na przedmioty, które jednak nie będą prowadzone będzie można wykorzystać tylko w korekcie w odpowiednim (letnim/zimowym) semestrze. Zawsze tak było zresztą.
-
Nie rozumiem pytania. Chyba tak.
Pytanie: jaki jest powód zmniejszenia delty czasów za ECTS do 2 minut? czy teraz nie będzie przeciążenia przez to, że wszyscy ze zbliżoną liczbą ECTS będą się zapisywać w prawie tym samym czasie?
Brawo za spostrzegawczość.
Powód jest taki, że czasy otwarcia zapisów musiały się zmieścić między wynikami jakiejś rekrutacji na studia II stopnia, a zapisami pierwszaków.
W przeciążenia nie wierzę. Nawet w przeszłości, ze skrajnie niewydajną implementacją kolejek system padał wyłącznie przy zapisach pierwszaków. W poprzednim semestrze nie mieliśmy żadnych problemów wydajnościowych. O ile nic nie zepsuliśmy w międzyczasie, to nie powinny się one pojawić.
Naprawdę przydałyby się te maile przypominające o wypisach
‘x’ w powiadomieniach nie działają
No i wszystkie pokazują “kilka sekund temu”
Auto-zapis. Stąd to autko. Urocze.